Update 15-03-2020

Het kabinet en het RIVM hebben de eerder tot 31 maart afgekondigde maatregelen verlengd tot 6 april, de NTTB conformeert zich uiteraard aan deze maatregelen. Wanneer, of en hoe de competitie hervat zal worden is op dit moment niet aan te geven.

12-03-2020

De NTTB heeft net op haar site het volgende bericht geplaatst: De NTTB volgt het advies van NOC*NSF. We roepen onze leden met klem op om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Aanleiding voor deze beslissing zijn de maatregelen genoemd tijdens de persconferentie op donderdagmiddag 12 maart van minister-president Rutte, minister Bruins en directeur Jaap van Dissel van het RIVM rondom COVID-19.

Het volledige bericht is hier te vinden.

De afdeling West volgt dit advies en vanaf heden avond, donderdag 12 maart tot 31 maart  06 april zullen er geen competitiewedstrijden plaatsvinden.