Er was weer een grote opkomst voor de jaarlijkse seizoensluiting met de traditionele Kerstdubbel waarvoor weer een hoge opkomst kon worden genoteerd. Via 5 poules waaruit de beste 2 doorgingen naar de kwartfinale etc. In de finale kwamen uiteindelijk het koppel Daan van Hengel en Dick Vermaat (alias The Brothers) tegen Jeroen de Bruin en Mark Kaptein. Bij een 1-1 setstand moest een derde set de beslissing brengen. Het verzet van the Brothers bleek echter gebroken te zijn in de vorige slopende sets, waarna Mark en Jeoroen gemakkelijk de zege van toernooi naar zich toe wisten te trekken en de felicitaties van toernooidirecteur Loek Weitman in ontvangst konden nemen. 

Na afloop onder het genot van een drankje en de beroemde bittergarnituur van  Nel werden de winnaars nog eens in het zonnetje gezet en werden ook de kampioenen van de najaarscompetitie 2019 in de prijzen gezet. Rene en Frank (Sorry 1) vervolgen hun in 2016 ingezette ononderbroken heen en weer reeks tussen 2e en 3e klasse, Ditmaal weer kampioen dus promotie naar de 2e klasse. 

Voor Marcel en André (Sorry 2) was het ook feest zij werden kampioenn in de 4e klasse en gaan in 2020 van start in de 3e klasse.

Sorry 8, voor het derde seizoen bestaande uit Ed Reniers, Daan van Hengel en Jeroen de Klerk mochten voor het eerst in deze samenstelling de kampioensvlag hijsen. Voor Jeroen was dit zijn eerste kampioenschap als tafeltennisser in zijn nog jonge carriëre. Proficiat.

Eeen eervolle vermelding voor Joop Bakhuizen, medewinnaar van de kerstdubel vorig jaar, die na een jaar niet te hebben gespeeld en 2 operaties heeft gehad, vanavond acte de presence gaf om zijn opvolgers de hand te kunnen drukken. Mooi, sportief gebaar Joop. Daarmee ben je genomineerd en bij deze benoemd tot speler van de maand december. We hopen met z'n allen op een spoedige comeback in goede gezondheid. 

En het bleef zoals gebruikelijk  nog lang gezellig in deze laatste tafeltennisavond van ttv Sorry in 2019.

Alle winnaars hieronder op de foto