In de reguliere 6e klasse is het team van Rob, Karel, Arnand, Loek en Fons niet aan hun beste seizoen bezig. Rob zorgt er persoonlijk voor dat de laatste plaats nog net vermeden wordt (hij scoort 14 van de 19 teampunten). Degradatiezorgen zijn er echter niet, dus er kan vrijuit gespeeld worden de komende weken.

René en Frank staan er in de duo 3e klasse prima voor om hun heen-en-weer-streak in leven te houden. Twee punten voor met een wedstrijd minder gespeeld dan hun naaste concurrent maakt de kans op een 4e kampioenschap op rij in de najaarscompetitie zeker aannemelijk.

Marcel en André zijn ook niet kansloos voor een kampioenschap (4e klasse), zij staan 3 punten achter de koploper, maar zij hebben een wedstrijd minder gespeeld dan concurrent Taveri. Komende week is de wellicht beslissende ontmoeting in Ridderkerk.

Na het afscheid van Merijn moeten Jeroen en Mark het samen zien te redden in de 4e klasse, dat lijkt dit seizoen prima te lukken. Met een steady 3e plaats lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor dit team.

Sorry 4 zit in een spannende poule, de teams staan na 6 wedstrijden maar 8 punten uit elkaar in totaal. Vooralsnog staan Ronald, Leonard, Ton en Mark echter op een gedeelde laatste plaats, dus er dienen nog wat extra punten gehaald te worden om degradatie te voorkomen.

Bij Sorry 5 dient Freek het dit jaar vooral met invallers te doen, na de blessures van Kees en Joop. Het lijkt erop dat er voorlopig voldoende punten gehaald te zijn om te zorgen dat ook volgend jaar weer 4e klasse gespeeld kan worden (4e plaats).

Niels en Mark staan in de 5e klasse op plek 5 na 6 wedstrijden. Een voorsprong van 2 punten op Twenty-one Up geeft echter allerminst nog zekerheid van het lijfsbehoud .

In een poule van 5 teams staat Sorry 7 op een keurige 3e plek. Martin, Ruud, Dick en Jan draaien een keurig gemiddelde van ongeveer 50% (5e klasse).

In de 6e klasse hebben Ed, Daan en Jeroen de kansen op een terugkeer naar de 5e klasse in eigen hand. In de laatst gespeelde wedstrijd werd Daan weliswaar van zijn 100% afgehaald, maar de koppositie in de poule is nog steeds in handen van dit team.

Sorry 9 heeft daarentegen nog geen zicht op promotie. Een laatste plaats voor Zelinka, Paul, Yvar, Arend en Jeffrey betekend waarschijnlijk ook volgend jaar een plek in de zevende klasse.