Martin Roozenburg van Sorry duo 7 startte met lage verwachtingen aan de najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie met zijn maatje Ruud Horijon leverde weliswaar een dik verdiende promotie op van de 6e naar de 5e klasse. Maar zijn behaalde persoonlijk winstpercentage van 55% bood nu niet bepaald veel perspectief op een succesvolle start in de 5e klasse. Maar hoe anders kan het lopen! De eerste wedstrijd pakte hij al een prima winstpartij en de wedstrijd werd met invaller Dick van Laren nipt verloren met 2-3.
De tweede wedstrijd tegen Scyedam leek een slechte avond te worden nadat zijn teammaat kansloos met 0-3 verloor tegen het jonge Chinese talent Winson Shi, terwijl Ruud in de voorjaarscompetitie toch een scoringspercentage had van 85% Martin had vervolgens de grootste moeite met Teun maar wist toch onverwacht de winst in 5 sets binnen te halen. De dubbel werd zowaar ook gewonnen, dankzij Martin die enorm in de wedstrijd groeide. Ruud won makkelijk met 3-0 van Teun waar Martin ternauwernood in vijven van had gewonnen. Het was dus een ABC-tje dat Martin de laatste pot tegen de Schiedam-Chinees met 0-3 zou verliezen. Ruud begon vast langzaam op te ruimen, maar dat was een ernstige misrekening, want Martin bood uitstekend verdedigend tegenstand en zijn opponent werd ongeduldig en begon veel aanvallende fouten te maken. Er ontspan zich een bloedstollend spannende wedstrijd die uitmondde in een 5e set. Dat Martin al zover was gekomen was een mirakel. In de vijfde set leek Martin toch het onderspit te delven, maar kwam met 2 matchpoints tegen toch spectaculair terug tot 10-10. Na matchpoints over en weer kon Martin op 16-15 uiteindelijk de beslissende kloof van twee punten slaan, de armen zegevierend ten hemel strekken en daarmee de 4-1 teamwinst aantekenen. (Zie foto) Zo staat Martin na twee wedstrijden op 75% Een toonbeeld van mentale weerbaarheid en slimme tactiek. Daarom is Martin verkozen tot Sorry speler van de maand september!

Nominaties voor de speler van de maand oktober kunnen worden ingediend bij de webredactie. Wel foto bijvoegen graag.