Wij zijn zeer verheugd jullie te melden dat met ingang van het nieuwe jaar Sorry een samenwerkingsovereenkomst heeft met Game11.

Op 17 januari zal deze overeenkomst officieel bekrachtigd worden met het zetten van de handtekeningen en het organiseren van een testevent door Game11 in onze zaal.

Vorig jaar hebben zij al een vergelijkbare avond bij ons gehad en deze werd door vele van jullie als positief ervaren. Wederom zullen zij een flink deel van hun assortiment batjes, rubbers, kleding en schoenen die avond ten toon spreiden voor jullie.

Wat houd de overeenkomst precies in hoor ik jullie denken? In het kort komt het hier op neer: Game11 krijgt de ruimte om in onze zaal reclame voor zichzelf te maken en jaarlijks een hiervoor al genoemd Test event te organiseren. In ruil hiervoor krijgt Sorry jaarlijks voor een mooi bedrag goederen, zoals balletjes, netjes, netposten e.d.. Tevens ontvangen we leuke kortingen op de bekende tafeltennismerken als Stiga, Butterfly, Andro, Donic enz. voor kleding, rubbers, frames, bathoezen, schoenen en tassen.