De voorjaarscompetitie 2016 is een succesvolle geweest voor Sorry.

Vorige week kon bij duo 8 al de vlag uit, Martin, Daan en Ruud realiseerden een niet te dichten gat t.o.v. Korendijk. Daar kon de uiteindelijke nederlaag tegen ditzelfde Korendijk niks meer aan veranderen (al werd Ruud daarin wel van zijn 100% gehaald...). Volgend jaar weer in de 5e klasse! 

Deze week was het voor verschillende teams nog spannend genoeg. Duo 2 wist dat het afgelopen dinsdag minimaal 2 punten moest halen om zeker te zijn van het kampioenschap (Korendijk, ook hier de directe concurrent, had immers 3 punten gepakt de dag ervoor). Dat lukte precies, in de laatste wedstrijd... Freek en Edwin van harte gefeliciteerd met dit resultaat, weer op naar de 3e klasse.

Op donderdag reisde het reguliere team 2 af naar Dordrecht met de wetenschap dat bij een 6-4 nederlaag de bloemen in ontvangst genomen konden worden. En ook dat lukte... precies... in de laatste wedstrijd... stalen zenuwen die Karel! Ook Rob (97%!), Arnand en Fons gefeliciteerd, vanaf volgend seizoen zijn jullie team 1, in de 5e klasse! 

Bij duo 6 waren vooraf wat zenuwen, want Kees was op vakantie ten tijde van deze alles-beslissende wedstrijd. Maar gelukkig voor Joop en Loek werd in Jo Jongen een klasse-invaller geregeld. Ook zij hadden het in eigen hand deze avond, 3 punten zouden volstaan voor de titel en promotie naar de 4e klasse, als die binnengehaald werden waren ze niet afhankelijk van de andere resultaten (gelijktijdig gespeeld). En Sorrianen spannen zich blijkbaar niet meer in dan nodig is... exact 3 punten werden uiteraard binnengehaald! 

 

Alle kampioenen bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!