Van onze (voormalige) secretaris:

ALV 2016.Van tevoren wist ik natuurlijk, dat er afscheid van mij (en van Ben) zou worden genomen. Een flink aantal leden had de moeite genomen om hierbij aanwezig te zijn. Maar, wat ik niet kon vermoeden: aan het eind van de vergadering was daar ineens Ruud Horijon, die het woord vroeg en vertelde, dat hij een voorstel deed om mij tot erelid van Sorry te benoemen! Een complete verrassing, waarvoor ik hier nog eens mijn dank uitspreek. De leden, die dit voorstel hebben gesteund (maar liefst 27!) wil ik hierbij nogmaals bedanken. Ik kan nu gaan genieten van mijn “Sorry-pensioen”. Heb tijd voor de cadeau gedane boekjes en andere zaken, waar ik tot nu toe weinig aan toe kwam. Tafeltennissen blijf ik doen vanzelf, daar zal, hoop ik, voorlopig nog geen einde aan komen.

Ik zal het gaan missen: de vergaderingen, de discussies over allerlei zaken en het regelen van toernooien en andere activiteiten, maar aan alles komt een eind.

Het Bestuur weet dat ik in voorkomende gevallen beschikbaar ben voor allerlei zaken. Mijn opvolgers Loek Weitman (activiteiten) en Dick v. Laren (secretariaatswerkzaamheden) wens ik vanaf deze plaats veel succes toe! Enkele zaken draag ik de komende week nog aan hen over en daarna kan ik genieten van bv het gouden randje, dat voor mij voorgoed verbonden is aan dit leuke, geweldige topafscheid!!

BEDANKT!!

Met vriendelijke groeten,