Inmiddels is de najaarscompetitie voor de meeste teams alweer ongeveer halverwege. Een kort overzicht hoe iedereen ervoor staat lees je dan ook hieronder.

Team 1: Ed, John, Martin en Johan draaien een stabiel seizoen. Johan heeft alle wedstrijden moeten toekijken vanwege zijn polsbreuk. Zijn teamgenoten vinden 1 punt per wedstrijd blijkbaar een goed gemiddelde, want in 4 van de 5 wedstrijden werd hier genoegen mee genomen. Degradatie lijkt dan ook niet meer dan logisch voor onze heen-en-weer.

Team 2: Rob, Karel, Arnand en Fons moeten ook hun eerste overwinning nog boeken, met 11 punten uit 4 wedstrijden houden zij vooralsnog geen enkel team onder zich.

Duo 1: Rene en Frank kenden een koude start met een 5-0 nederlaag, 2x 2-3 en 2x 3-2 winst levert echter toch weer aansluiting op bij de overige teams. Lijfsbehoud behoort dan ook zeker nog tot de mogelijkheden.

Duo 2: Marcel en Andre draaien een beter seizoen dan het vorige, de koppositie is zelfs niet ver weg.

Duo 3: Edwin, Dick en Freek kenden een prima start van de competitie en er werd door sommige teamleden al gedroomd van de 2e klasse... Maar al snel werd die droom wreed verstoort, inmiddels staan de heren op een degradatieplek. Maar met een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrenten boven hen is alles nog mogelijk.

Duo 4: Zonder kopman Jo en met herintreder Jan aan hun zijde hebben Peter en Dick het niet gemakkelijk in de 4e klasse. Een voorlopig laatste plaats maakt dat er in de 2e speelhelft meer punten gepakt moeten worden dan in de 1e helft om degradatie te voorkomen.

Duo 5: Ook Merijn, Jeroen en Mark kenden een flitsende start met 10 punten uit de eerste twee wedstrijden. Het kampioenschap lonkte, maar uit de volgende 4 wedstrijden werden ook 10 punten gehaald. Met name de 1-4 thuisnederlaag tegen Korendijk deed onze mannen beseffen dat het er dit seizoen waarschijnlijk weer net niet in zal zitten om de stap omhoog te maken.

Duo 6: Leonard, Mark, Ton en Ronald waren vorig seizoen gedegradeerd uit de 4e klasse. Bovenin de 5e klasse meedraaien was dan ook het doel voor dit seizoen, kampioen worden absoluut geen must. En met de uitschakeling van kopman Ronald (gebroken been) wisten onze mannen niet waar ze aan toe zouden zijn. Maar zie daar: strak bovenaan en nog geen wedstrijd verloren! Het kampioenschap behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Duo 7: Loek, Joop en Kees staan keurig in de middenmoot van de 5e klasse, Joop haalt het gros van de punten binnen en ook debutant Kees heeft al de nodige potjes gewonnen. Ga zo door heren!

Duo 8: Het is nog te vroeg om Niels en Mark al de heen-en-weer van de duo te gaan noemen, maar na de degradatie vorig seizoen, als gevolg van de promotie van het jaar daarvoor, lijkt er opnieuw een kampioenschap in te zitten voor deze mannen. Vooralsnog staan ze 3 en 4 punten voor op de directe concurrenten en zij zullen hen de komende twee weken ontmoeten, daarna zal er dus meer duidelijk zijn voor dit nog ongeslagen team.

Duo 9: Ook Martin, Daan en Ruud zijn nadrukkelijk op zoek naar het heroveren van een plek in de 5e klasse. Door het oneven aantal teams in deze poule is de stand een beetje scheef op dit moment, maar het lijkt erop dat de topper aankomende week tegen Tavenu weleens een 'vorentscheidung' kan opleveren.

Duo 10: Tja, wat kunnen we zeggen over dit team :) Nou dat dinsdag 22 september een zeer heugelijke dag was voor captain Arend. Ondersteund door Yvar aan zijn zijde en gesupporterd door Paul en Jeffrey kwam hij tot grote hoogte die avond: 2 enkelpartijen en het dubbelspel gewonnen! A perfect game! In de stand, in de 7e klasse, is de middenmoot vooralsnog hun deel.